Goodbye my lover.


Idag har jag vart på vifft, en snabb sväng i Nödinge, ganska lång sväng i stan och hem snabbt, sen till lillaLisa som hade fest för att hon har fyllt år. Nu är jag hemma, ligger i sängen, vilar fossingarna och bara tar det lungt.
Har inte blivit sjuk än så jag tror jag klarar mig ifrån alla basiller som flyger runt här hemma. Men magsjuka smittar 48 timmar efter att man blivit "frisk" så man vet ju aldrig.
Hade kunnat vart i Norge nu men men, jag kommer snart!
Så jobbigt att säga hejdå till allt och alla...

The Safe Side.

Jag kan inte resa imorgon!  :(

Eller kan och kan, jag kanske kan men jag vågar inte chansa om jag blir sjuk på bussen, det hade ju vart döden. Eftersom mamma, pappa och Felicia är sjuka så är det ganska stor chans att jag också blir det. Mikaela har flytt huset för att hon ska kunna tävla SM i helgen.

Usch nu måste jag vänta ännu längre tills jag får vara med Tim. Jag får la vänta tills nästa vecka. Det är nog bäst att vara på den säkra sidan.


Grattis Farmor!

Idag fyller min farmor år och hela min familj skulle åka till henne och äta middag och tårta. Men så i morse när jag gick upp för att gå på toa på övervåningen så börja pappa ropa på mig och sa att jag inte fick gå på den toan om jag inte ville bli magsjuk. Hela familjen utan jag och Mikaela ligger i säng med magsjuka. Fy! Tycker sånt är så jobbigt och lilla Filly är det så synd om. Jag hoppas verkligen att jag klarar mig nu när jag ska flytta, det går ju inte att åka buss i 13 timmar med magsjuka. Och det är även tur att Micka har klarat sig eftersom hon ska tävla SM i helgen.

Sen lite senare så ringde min farmor i alla fall till mig och fråga om jag och Mikaela ville komma. Och det ville vi, tycke synd om lille farmor om hon skulle sitta själv där med en jättestor tårta och massa mat. Fast min farbror var ju där så helt själv skulle hon ju inte bli.

Och hon blev så glad när jag, Micka och Tingeling kom. Naaw!

Nu var det sista gången jag träffa farmor innan jag flyttar, känns lite jobbigt men jag får komma hem ganska ofta och hälsa på annars kommer jag sakna ihjäl mig efter alla här hemma.

Nu måste jag packa igen. Usch så tråk det är, men jag måste göra det.

KRAM!


Bröllop på G.


Kronprinsessan Victoria fick äntligen sin Daniel så nu kan de leva lyckliga i alla sina dagar...

Awake?

Oj så länge jag sov idag. Inte bra, inte bra!  Det är som att min hjärna bestämt att jag inte ska vakna bara för att jag har så mycket att göra. Jag vet att det finns något som heter alarm men det är så gott att vakna utan mobilens hjälp. Och sen så är det så gott att ligga och dra sig i sängen. Så jag får skylla mig själv.

Nu har jag gjort en lista över allt jag måste göra innan jag flyttar och en lista där jag skrivit allt jag måste ha med mig. Dags att packa och städa! Men nu är det bäst att jag sätter igång. Full fart!!


GRATTIS CARRO!


Grattis min älskade Carro! 21 år! Får jag kalla dig tant Carro?
Saknar dig något så sjukt! Love!


Go kväll.

Här är några bilder ifrån igår!


Humm?..


Stoffe & jag.


Vackra Anna.

Sista Helgen.

Nu är det sista helgen här hemma innan jag flyttar till Norge. Usch, det känns lite tragiskt faktiskt. Jag tror inte jag fattar det här helt än men nu närmar sig allt med stormsteg.

Idag var sista dagen på jobbet och klart att jag skulle försova mig, men jag kunde inte sova inatt, jag ligger bara och oroar mig för allt. Känns som att jag har en miljon grejer att fixa innan jag åker så jag måste skriva en lista så att allt blir gjort så att jag inte glömmer massa. Trodde verkligen inte att det skulle kännas så här jobbigt. Nu har jag också fått en klump i halsen av all nervositet och den går inte att spotta ut. Klumpen i magen bara växer och växer.
Hoppas att allt blir bättre snart så att jag i alla fall kan sova på nätterna, det hade vart skönt.


Men så här ser helgen ut: Nu har jag precis kommit hem ifrån jobbet och tänker vila en stund, sen ska jag städa mitt rum, packa lite grejer, fixa mig inför kvällen, hem till Anna på förfest till sist ut och galeja heeela natten.

Söndag ska jag packa, packa, packa och kanske ut på kvällen om jag inte är för megatrött.

Jag hoppas på en go helg. Hoppas ni också får det!


KRAM!


Godnatt.

Nu ska jag krypa ner i min goa säng... Natti natti Natta. Godnatt på er med!

Växtvärk?



Det har snart gått 12 veckor som jag har haft Tingeling och hon har vuxit. Men bara den senaste veckan har min lilla Tinge växt jättemycket. Hon har fått så långa ben, men nu får hon sluta att växa annars kommer hon snart kunna hoppa upp och ner i soffan och sängen. Och jag vill att hon ska vara pytteliten. Min lilla baby!



Tingeling dagen jag fick henne.


Nej, nej, NEEJ!

Usch det snöar ute och jag harat det! det snöar bara mer och mer. Jag vill ha vår NU! Känns som att jag vill sitta inne tills det blir vår, men det är inte så stor idé har ju ingen att mysa med inne. Så jag får vänta, vänta och vänta... Tills det blir vår och tills jag får vara med Tim.


Staden Med Anna.

Idag har jag traskat runt på stam med Annapanna. Vi hittade lite saker bland annat köpte jag ett par Miss Sixty jeans, riktigt sköna och snygga. Sen så har vi fikat, jättemysigt har det vart. Vi har prata om massa kuliga grejer tex att Anna ska köpa "bakfylldtabletter" tyckte verkligen det lät som en fin idé. Hon e för go min kära vän. Kommer verkligen bli sjukt jobbigt att flytta ifrån henne. Får försöka hitta någon bra norrman till henne så hon me kan flytta! ;)
Älskar Dig Anna! ♥


Tack Mamma.



Igår kom mamma och Mikaela hem ifrån tävlig i Milano.  Och självklart fick jag en present av min snälla mamma den här fina T-shirten och ett par glansiga tights. Jättefina! Blev jätteglad. Tack mamma!

090216

Idag har jag inte gjort så mycket, mest gosat med Tingeling framför teven.

Dagarna går och går, börjar känna mig lite stressad av allt jag måste fixa innan jag flyttar. Det är ju redan nästa vecka jag åker. Tänk jag har bara en helg kvar här hemma, EN HELG!! Hoppas det blir en bra en.

Jag känner mig så konstig, det är en så konstig känsla jag har i mig, är glad men har ändå någon obehaglig känsla i magen.

Det är en stor grej för mig eftersom jag är så fruktansvärt hemma kär. Men nu ska jag få ett nytt hem utan min familj. Ett hem med bara mig och Tim, kommer att kännas konstigt att inte bo i ett hus med 5 andra.

Men jag tror ändå att allt kommer bli jättebra, det är var jag hoppas på!

Ha en fin kväll! Kram!


Jo, just det! Kakan va jättego!


Söndags sysselsättning.

Igår så fick jag en kakform i silikon av min farmor i alla hjärtans dag present. Nu ikväll har jag bakat en kaka som blev fin. Nu står den ute för att den ska svala och chokladen stelna lite. Så imon tänkte jag smaka och se om den blev god också. Kanske ska vänta med den ända tills mamma och Mikaela kommer hem ifrån Milano om jag kan hålla mig tills dess.


Pytteliten Pappa.



Alfie 13 år och pappa! Hoho? Hur liten ska man igentligen få vara? Han kan ju knappast ta hand om sitt barn, han är ju själv ett. Ojojoj han är ju miniliten bara 122 cm lång också, tycker det här är sjukt. 12 år och gör sin 15 åriga tjej med barn. Kul att vara 12 år och berätta för sina föräldrar att man ska själv bli en förälder. Och man måst ju verkligen tänka på barnets bästa. Aah jag vet inte vad jag ska säga får ont i huvudet nu när jag tänker på det...
Läs mer om d här om ni vill.  www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4408266.ab

Chokladhjärtan och Måns Zelmerlöw

Min alla hjärtans dag blir inte bättre än att jag får se Måns på tv och äta Noblesse hjäratan.



Men Måns e inte så illa ändå, hade kunnat vara värre...

Alla ♥-dag.

Det är så obeskrivligt skönt att ha någon att tycka om, någon att vara kär i. Kärlek något som jag hoppas alla får uppleva, tänk att det finns dem som aldrig blir bli kär i någon. Det är tragiskt, tycker verkligen synd om dem, för att vara kär är den bästa känslan, om man inte är olyckligtkär då vill säga.

Jag är så jätte-jättekär i en kille just nu, en helt fantastisk kille och egentligen är det ett under att vi ens är ihop. Vi träffades i Alanya i somras.

Mamma frågade mig massor med gånger om jag ville åka med till Turkiet men jag svarade nej hela tiden, men i sista sekund när hon höll på att beställa så fråga hon mig igen och då sa jag ja. Jag ändra mig för Mikaelas skull för att hon ville så gärna att jag skulle följa med. Så jag åkte med mamma och mina två systrar till Alanya. Hände inte så mycket de första dagarna, bara sola och bada.  Men efter några dagar så kom det några norska killar och prata med mig och Micka när vi satt vid poolen.

Alla killar var jättetrevliga och goa, men det var en kille som var speciell. Ville inte prata med honom först eftersom jag inte fatta något av vad han sa. Så jag prata med en av hans kompis som kunde pyttelite svenska. Men vi bestämde att jag och Mikaela skulle gå med dem ut dagen efter. Och så blev det, en underbart rolig kväll/natt hade vi. Och jag märkte bara mer och mer att det verkligen var något speciellt med den speciella killen. På bara några timmar så blev jag förälskad i den killen.

Dagen efter skulle han och hans kompisar åka hem sent på kvällen. Och nästan hela dagen var vi med varandra. Vi gick runt i Alanya, satt på stranden och kolla ut över havet och bara pratade. Det var inte så lätt att förstå men det gick okej. Sen åkte han hem och det var jättejobbigt efter som jag inte viste något, viste inte om vi skulle ses igen.

Men det var så vi träffades och nu ska vi flytta ihop. Allt har kanske gått jättefort men det känns helt rätt, spännande och kul.

Jag älskar dig Tim. Och jag är så glad att det är vi.

Jag hoppas alla får känna kärlen. Ha en underbar alla hjärtans dag. Ta hand om er!

Kram Nathalie.


Hand.



Har köpt ett nytt armband idag på jobbet. Det är ifrån Pearls for girls.



Dagens armband:
Pärlarmband som Filly har gjort till mig. 0:-
Thomas Sabo rosa band med silverring 198:-  Silver hjärtat 298:-
P.F.G armbandet 149:-



Idag fick jag äntligen min ring helt klar! Och den är så så såå fin!



Min egen designade ring i silver. NATHALIE ♥ TIM Guldbolaget. ca 850:-
Efva Attling silver ring 990:-

Fruktsallad.



Ät fruktsallad! Men lägg bara i de frukter du älskar! Och kanske lite vanilj glass till, men det är megagott utan också. Mums!
Min består av: Ananas, kivi och päron.


T-shitrts.



Coola T-shirtar ifrån colorez.e-butiken.se.
Jag vill verkligen ha den med Heidi Klum och den med Kate Moss på! Alla T-shirtar kostar 200:-

Godingar.




Min nya, fina och långa T-shirt ifrån ZARA
Och den älskade västen ifrån Gina Tricot.

Tinge. & Nath.



Idag har lilla Tinge vart helt jättego. Lekt och busat helatiden. Här försöker hon leka med surtanten Sotan. Det misslyckades hon me...



Så då hoppa hon på Herr Nilsson ist.
 Tinge vs Herr Nilsson.



Sen har vi vart ute i det fina vädret och lekt lite.



Nathalie ♥  Tingeling

090211

Va ute på stan och svira i natt me Anna. Det va trevligt, vi va på Chez där det inte va en kotte förutom dem vi va me typ. Efter så traska vi i väg till Berså. Utanför träffa vi alla små Andra Avenyn-killar. Dem ville ha me mig och Anna på efterfest men där blev dem dissade. Haha! När vi kom in så va det bara folk ifrån Ale där. Inte så jättekul. Men kvällen va ändå ganska kul.
I morse så va jag verkligen inte på top om man säger så. Nu har jag äntligen vaknat till liv, ligger på soffan och saknar min kära pojkvän megamycket. Nu är det 16 dagar kvar, 16 långa dagar...





Haha! jag tyckte det va så kul att träffa dem eftersom jag alltid kollar på Andra Avenyn.  Alla andra tycker det är dåligt men man måste hänga me då blir det kul!



Ett fyllo och ett mongo, ett kärt par!

Anna - Kväll/Natt.

Har vart me min kära vän Anna ikväll och natt. Vi har sett på SATC filmen och pratat men nu har hon åkt hem för en stundsen och jag ligger i sängen för att snart nana, men först ska jag kolla på Hope and Faith sen är det natten för mig. Måste orka upp till gymmet imon. Men det ska jag fixa. Gonatt!
Jo en sak till jag älskar Tim jätte-jättemycket!

Mina Favoriter.


Vill ha sommar.



Jag vill ha sommar, med lite kläder och bruna ben...

Brr brr!

Kom precis hem efter några timmar i en ishall. Jag, mamma och Filly har vart och och åkt lite skridskor. Det va kul! 2 år sen jag hade på mig mina skridskor sist, men det gick faktiskt riktigt bra, klara pirruetterna iaf. Nu sitter jag här med värk i fötterna, massa kläder och försöker tina. Men nu ska jag äta. Mumms!
Kram!


Saknar Tim.

Jag har en mycket bra idé till alla som känner sig sura, deppiga, ledsna, arga eller till dem som bara har tråkigt, kolla på ett avsnitt av Sunes jul och vipps på känns allt lite bättre. I alla fall en liten stund.  Funkar bra för mig nu när jag saknar tim. Så kolla på!


Grattis Pappa 50 år!

Grattis min älskade pappa som fyller 50 år idag! ♥



Pappa med sina 5 tjejer.



Paketet ifrån mig.




Tinge är galen i tårta.

Ute i skogen.




Vi va på fest i skogen igår. Men det va faktiskt kul.

The Boss.



I somras va jag på Bruce Springsteen och det va hel otroligt bra. Nu har jag fått veta att han ska komma till Stockholm i sommar och jag måste åka dit, eller jag måste inte men det hade vart kul. Får försöka fixa det på nåt sätt...

Skor, skor, skor.



Ajajaj, fick en H&M katalog idag på posten där fans ett par skor som jag vill ha...


Mmmm Mina.



Dessa sköna seglarskor tänker jag traska omkring i tillsammans med upprullade chinos i vår. Man glänser i dem oavsett om man äger en segelbåt eller inte. 
Mmm-mmm snart mina.
VAGABOND 700:-


Flytta.

Nu är jag hemma ifrån Norge igen.  Jättejobbiga bussresor men det har de varit värt. Fast snart så kommer jag inte bo här mer utan flyr landet och flytta till Norge. Det känns helt knäppt, jobbigt men otroligt roligt. Ska bli så kul att få bo ihop me Tim. Jag hoppas verkligen att jag kommer trivas och att allt går fint, men det tror jag.



Såhär ser lägenheten ut. Kanon bra! Längtar.

RSS 2.0