BENETTON.



Igår var vi inne på United Colors Of Benetton och fynda fina kläder till Jamie. Lite över 300 gick detta på, inte illa! Dem hade 30% på allt och jag ska nog gå dit imorgon också och kolla lite närmre på en klänning.

Gott!



110626

Lillfamiljen åkte till Stavanger igår för att gå på IKEA. Skulle egentligen bara ha en tvbänk, men som alltid blir det massa annan skit som kommer till andvändning.
Idag så bygger vi tvbänken, har bara kommit halvvägs men tim stack iväg på något möte så nu chillar jag och Jamie tills han kommer hem.

Midsommar

Glad midsommar alla goá svenskar! Hoppas ni njuter av trevligheter och svenska jordgubbar idag! Själv får jag nöja mig med en vanlig fredag med norska jordbær. ;)
Puss på er!

2444 g

 

En liten mini Jamie på sjukhuset några dagar gammal. Vi hade bara 56 på kläderna vi hade köpt så han fick låna klädar på sjukhuset. Han har storlek 44 på kläderna här på bilden och det var för stort. Så liten så liten...

Det var så jobbigt på sjukhuset när dem tog han från mig efter bara 1 timme, för dem skulle kolla så allt var bra med han. Han var borta i flera timmar från mig och jag saknade han så mycket, jag ville ju bara vara med Jamie. Men jag fick inte gå till han eftersom jag var sjuk och inte fick göra något, fick typ inte gå på toa själv. Så när han hade vart borta ett bra tag så fick han tillslut komma till mig och senare på kvällen tog dem han igen så var han borta hela natten. Dem var tvugna att ha koll på han helatiden. 3 nätter så fick jag sova utan Jamie. Sen blev han utskriven från sjukhuset, så då tänkte jag ju att vi skulle få åka hem, men det fick vi inte för jag var tvungen att vara kvar för att jag var sjuk. 1 vecka var vi på det hemska sjukhuset innan vi fick åka hem. Men allt blev så bra det bara kunde bli tillslut.

 


110623

Igår var vi och gjorde pass till Jamie och handlade, när vi kom hem var det städdag. Nu ska jag och Jamie gå ut och leka innan jag ska jobba. Sen är jag ledig tills måndag! Vet inte vad vi ska göra i helgen får se om vi hittar på något kul...
Ha en fin dag!


Bruce



Den här bilden kom upp när jag gick in på facebook förut. Va glad jag blev när jag såg den! Det var en så härlig dag! Här sitter jag och Frida i kö till Bruce Springsteen. Bruce är för jävlabra, jag gillade han innan konserten, eller kanske mer än gilla men efter så älska jag han.
Tiden har gått så fort! 3 Hela år! Kan inte fatta det. 4 Juli 2008 var verkligen en underbar dag.

110620

Vi har haft en fin helg, inte gjort så mycket. I lördags så jobbade jag ju sen på kvällen så kom några kompisar hit och vi pratade och hade det mysigt. Igår solade vi och lekte på balkongen och kolla på film på kvällen. Aah, det var la det typ... Nu är det måndag igen... Kulisch!



Marc

Köpte nya briller igår! Tänkte köpa ett par vanliga Ray Ban Wayfarer. Men så testade jag dessa från Marc by Marc Jacobs! Riktigt sköna och snygga! Mmm! Love!

 


Sjukling.

Min lilla Bejm är en riktig sjukling. Är sjuk helatiden! Dagis fel med massa snorungar. :P
På tal om snorungar har ni sett Varning för barn på tv3?  Haha så knäppa dom är!
Hopp vad gör jag nu förtiden då? Humm, jobbar och kollar på Hawaii five-0, har sett hela första säsongen nu på några dagar. Rekommenderas!!
Ska jobba nu i helgen så vi får se hur det blir med bloggning här...


Grilla?


Vi funderar på att köpa oss en grill och se, se, se vilken Nathalieig grill! synd att det inte finns rosa i en liten större modell. Då hade jag bannimej köpt den!


Vill HA!





Den bästa som finns!


Du är bara bäst!


Palladium


Se så söta Palladium skor till små tjejer! Synd att jag inte hittat några till så små killar, tror Jamie hade velat ha ett par till hösten. ;)

Idag.



Jacka och Skärp H&M . Topp och Shorts Bik Bok
Klocka Gant . Armband D&G

22

Grattis Loviiiie!


Zara


Köpte sandaler på Zara. Bra köp för jag hade inga sen tidigare.

Trött

Nu är jag trött i ögat. Har inte skrivit på några dagar för det har vart något knas med min blogg... Men nu orkar jag inte skriva...
Sov så sött...


RSS 2.0