Baby boom.

”Då börjar frugan svanka,
gå som en anka,
rultande hon tar sig fram.
Går runt i mamma svid,
och verkar höggravid,
fastän hon bara ökat ett par gram.”

Haha det är typ jag. Nää så är det inte, har ökat lite mer än ett par gram. ;) Annars stämmer det ganska bra.
Har fruktansvärt ont i ryggen på kvällarna, tror det är så man kommer se ut och känna när man är 93 år och ska försöka gå utan rullator.
Har svullnat så jag är som en bulle. Inga skor passar, bara ett par, fula såklart! Mitt ansikte är som en boll så jag kollar hälst inte i spegeln. Jag kan inte ha någon klocka, inga ringar för mina fingrar är som tjocka korvar.
Och magen den är stor nu. Har vaknat mitt i natten av att jag trott att hela magen har spruckit, så jag gick upp mitt i natten för att kolla om den va hel, som den var såklart!
Det men att sova är jobbigt, hatar verkligen när man vaknar på natten för att man måste på toa eller vill ha vatten och sen aldrig kan somna om. När man ligger i flera timmar och bara tänker och sen blir frustrerad för att man aldrig somnar. Det var över en månad sen jag sov en hel natt. Och jag vet aldrig hur jag ska ligga när jag ska sova heller, i vanliga fall sover jag ju på magen men det är ganska svårt nu så jag bara vänder och vrider på mig för att hitta en bra ställning. Längtar så tills jag får en hel natt med god sömn. Fast det kommer nog ta sin tid. Får hoppas att lilla Jamie är en duktig sovare.
Ska lägga upp en ny bild på magen någon dag, det var ju någon som ville se hur stor den är nu.
Men så länge får ni nöja er med en fin bild på min andra baby Tingeling som jag tog nu i veckan.
Ha det så bra!



RSS 2.0