Tjock.

Över två år har gått sen jag fick Jamie. Det finns inga bilder på mig när jag var höggravid eller precis efter jag hade fått Jamie, det som fanns tog jag bort. Men det finns en bild som av någon konstig anledning klarade sig. Nu är jag så glad för att den finns, så att jag kan se hur ful jag var.
Jag hatade den sista tiden när jag var gravid. Jag ville inte se mig i spegeln, för det var inte mig själv som jag såg. När jag väl såg mig i spegeln stog och tryckte och kände i mitt ansiktet för att känna om jag verkligen var så tjock, och det var jag!
Jag fick ju havandeskapsförgiftning och då blir man ju ganska svullen, men det visste jag ju inte att jag hade. Det fick jag ju reda på dagen innan dom satte igång mig att jag hade...
I alla fall så nu ska ni få se den underbart fula bilden på mig...



See den frääscha tjejen! Haha! Älskar denna bild!! fulare och äckligare blir det inte! Titta kakorna! Jag passar liksom in i den fantastiskt fina inredningen på sjukhuset också.
Något som är lite sjuk är att när denna bild togs (nästan en vecka efter att jag hade fått Jamie) så tyckte jag och Tim att jag hade blivit så smal så snabbt, alltså var jag mycket tjockare några dagar innan.
Hahaha! Fy säger jag bara! Men så kul att ha den här bilden!

Hej fredag!

Idag är jag ledig och tänkte att jag ska städa, leka med Jamie och ta en promenad med Jamie och Tinge kanske påskpynta lite här hemma också.
Det kommer bli mer bloggning idag.
Hoppas ni får en fin fredag!
KRAM!

Lycka.





Världens finaste kille!

Hejdå bilen!


Idag drog min bil och Tim tillbaka till Norge, så nu är dom där för första gången det här året. Och det är tänkt att bilen inte ska komma tillbaka. Så idag sa jag hejdå till min första bil. Jag kommer sakna bilen. Den har vart så fin och bra.
Hejdååå bilen! Hoppas vi inte ses mer!
Saknar ju Tim lite med, men han kommer ju tillbaka på söndag igen som tur är.

Balla Nagellack!

Nicki Minajs nagellacks collection för O.P.I. Gillar alla utan shatter lacket dem gillar jag inte.

Mest gillar jag det svart glittriga och det rosa.


IN MY FACE!


Dessa produkterna använder jag som bas. Självklart andvänder jag inte alla på samma gång. Utan tar lite olika beroende vad som passar bäst för min hy just den dagen. Det går lite i perioder från dag till dag beroende på om jag har solat eller till exempel om jag har lite sämre hy.
Detta är de olika kombinartionerna:


Om jag känner att jag har bra, fin hy så brukar jag ta lite COVER ALL MIX från MAKE UP STORE under ögonen sen det fantastiska MINERALIZE SKINFINISH färg medium eller medium dark om jag skulle vara lite brun.


Om jag vill att det ska vara lite mer täckande tar jag min BIOTHERM foundation LONG WEAR färg 520 sen COVER ALL MIX där det behövsm, efter det SELECT SHEER/ PRESSED puder från M.A.C som bara täcker med 10%. Den har jag i färg NC15.

Om jag vill att det ska vara ännu lite täckande så andvänder jag det samma som ovan fast byter foundation till STUDIO FIX FLUID i färg NW20 från M.A.C.

Palladium


Bra dag!

Jobbat massa nu. Jobbar idag också.
Är ganska pigg och glad för att vara så tidigt på morgonen. Men det är så härligt när man vaknar och känner att idag blir det en fin dag plus att jag ska inviga nya skor idag! Mobilbloggar mer sen då får ni se dom.
Hoppas alla får en go dag!


Hollywood.se

Tim är nu mera modell. Söt!


Man kan alltid önska


Heeje

Sitter på jobbet och precis käkat en macka. Jobbar massa så hinner inte skriva så mycket. Men det blir mer i helgen lovar jag!
Puss!


För två år sedan...

För TVÅ år sedan (kan inte fatta att det var så längesen) så låg jag på sjukhuset i Haugesund och precis fått veta att jag skulle få föda dagen efter. Den natten sov jag inte en minut. Shit va det var snurrigt i mitt huvud då.
Dagen efter fick jag världens finaste kille som just nu sover i sin säng och firat sin födelsedag en dag förtidigt. Han har öppnat paket och ätit tårta. Han är så stor och kan så mycket nu. Vet vad allt är, pratar massa, klättrar och fixar.
Om några minuter är Jamie 2 år! Eller han han födelsedag då. Han blir 2 år 13.28.
Jamie du är bara bäst! ♥ Älskar dig av hela mitt hjärta!


Vart har jag hållt hus nu?

En ledsen dag i torsdags. Magsjuk i fredags. Jobb på lördag. Present shopping på söndag. Jobb och födelsedags firande idag. Jobb några dagar framöver...

RSS 2.0