MoroccanOil



Köpte denna förut. Hoppas och tror att den är kanonbra. Ska testa den imorgon.

good morning sunshine



I morse när vi skulle äta frukost.



Just nu är killarna ute och leker.

Jag ska hoppa in i duschen sen ska jag vänta på att få tillbaka bilen som är inne på lite lagning. När jag har fått det så ska jag på jakt efter något bra till håret och köpa blommor.
Ååh det är så härligt att jag är ledig hela helgen! Första lediga helgen i Norge efter semesten.

Scones




Bakade scones i morse... Mmm så gott det var! är ni sugna? Det är jättelätt att göra. Här kommer receptet:

  • 3 dl filmjölk
  • 75 gram smör
  • 6 dl vetemjöl
  • 2 dl grahamsmjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt

Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det i mjölet. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa.

Blanda ner filmjölken och rör ihop till en deg, men rör inte i onödan utan sluta när du kan kan forma till en deg.

Dela degen i fyra bitar och platta ut till runda kakor, cirka 12-15 centimeter i diameter.

Lägg på bakplåtspapper och grädda i 250 grader i cirka 10 minuter. Servera nygräddade och varma tillsammans med Skogsbärssylt och philadelphiaost eller något annat ni gillar!


Just nu:



Jag, Tim, Pirates of the Caribbean 4 och mjukpepparkaka.

Alone




Halsduk och Tröja H&M . Skinnbyxor Rock´n Blue
Skor Jeffrey Campbell

Jeffrey Campbell



Här är mina snyggingar. Dom påminner mig om ett par kängor jag hade när jag var liten. Plus att dom är så sköna. Så jag kan inget annat än att älska dem!

110925

Hejsan! Har jobba nu i helgen alltså har den här söndagen har också vart en slösöndag. Just nu sitter jag i soffan och kollar på fotboll och Jamie som städar medans jag väntar på att äpplepaj som är inne i ugnen ska bli klar. Mmm vad det luktar gott här hemma hos oss nu!
Ska tända lite ljus och ha en mys kväll nu!



Så här fin är Lill Bejm idag.

110922


NU är vi hemma i Norge igen. Vi skulle ju åkt hem i söndags men Tim blev jättesjuk på lördagen, Så vi kunde inte åka på söndagen. Han var fortfarande sjuk på söndagsmorgonen och min mamma sa att hon tyckte att han skulle åka in på sjukhuset för att det kunde vara hjärninflammation, men det ville absolut inte Tim. På söndagskvällen så började jag kolla på internet vad det kunde vara Tim hade. På symptomerna som han hade så stod det att man skulle åka till sjukhuset direkt eller ringa ambulans. Jag ringde 1177 och dem sa att vi skulle åka in direkt också. Så sent på söndagskvällen drog vi in till sjukhuset. Han fick röntga hjärnan och ta massa prover. Jag åkte hem klockan 3 på natten Tim fick stanna på sjukhuset. Läkaren sa att det kunde vara en liten hjärnblödning, borrelia eller hjärninflammation.

Han fick åka hem på måndagskväll men lite penicillin ifall det skulle vara borrelia. Vi har fortfarande inte fått reda på vad det är.

Men som sagt nu är vi hemma igen och han ska gå till sin läkare här i morgon och se vad som händer...

 

 


110920

Hej... Det har hänt lite saker här så att jag har inte orkat skriva. Skriver igen jag vet mer...

M.A.C Cosmetics

Det här var det jag köpte i stan här om dagen...



Gillar jag M.A.C? Aah, mycket!

110916

Hejsan! Jag har det bra här i hemma hos mamma och pappa. Va istan igår och köpte lite saker. Nu ska jag åka och hämta mitt paket! Spännande. Ikväll ska jag nog gå och kolla på Håkan Hellström på Liseberg. Yesyes....
Skriver mer sen!


110913

Godmorgon!
Idag kommer det bli en jobbig dag. Först ska jag gå till BVC och Jamie ska få några sprutor som jag tror att han inte kommer få för att han är lite förkyld. Sen ska jag sova, jobba och efter jobbet ska vi åka till SWE! Wiie det ska bli kul. men jag kommer inte orka åka ikväll. Tim vill absolut åka ikväll men jag vill inte åka över natten föt det är den sämsta vägen som man kan tänka sig överfjället till andrasidan Norge och det finns inte en enda lampa. Plus att det regnar... Det kommer bli en lång natt...
Vi får se när jag skriver igen. Blir nog imorgon. När jag är hemma i Göteborg.


Woohoo!

Köpte skona! Grattis till mig!

110911

Idag har det vart svårt att gå upp ur sängen. Det gick typ inte. Till slut gick jag upp och gjorde frukost till mina killar. Efter det chilla jag bara lekte med Jamie och sen när han skulle gå och sova middag då är jag så dum och går och lägger mig i sängen. Så jag har inte typ gått upp helt för än nu. Men har ju jobbat hela veckan så då får man kanske vara lite trött. Fast det är ju tråkigt att man typ är död när man är ledig.
Nu städar jag lite och Tim gör pizza! Mmm kurrar i min mage. har inte ätit sen frukost.

Hoppas ni har en mysig söndag!

Kram!


JC Everest

Jag har starka fundiringar på att köpa dessa...

Ska jag?



Beställning.


Beställt nya sängkläder från H&M.
249:-

Born In The USA.



Så här såg jag ut i lördags när jag va på garagefest.

T-shirt och Kavaj H&M . Treggings och väska Gina
Skor Zara . Klocka DKNY

JOIN THE DARK SIDE WE HAVE COOKIES!

En T-shirt jag har gjort själv.


110907

Hej! Man kan säga att det har vart ganska dött här de senaste dagarna. Jag bara jobbar och det händet typ inget. Jo en sak har hänt... Jamie har blivit 1½ år igår! Så stor är han!
Jag är bara trött. Men lovar att skriva mer imorgon!
Nu sitter vi med tända ljus i höstmörkret och ser på tv.

Min Helg

Jobb, jobb, fixning, garagefest, pannkakor, Jamie, Tim, städa, gosa, bråka, tvätta, godis, regn, Beyoncé, frysa, mysbyxor, och nu Idol!

Fan...

Jag är så jävla arg på mig själv just nu! Har färgat mitt hår och har färgat det i fel färg. Har köpt fel! Brukar köpa mörkblond men nu köpte jag ljusbrun. Trodde det var det jag brukade ha, men såg inte att det var fel för än efter. Det är typ svart. Och nu är jag arg och ledsen! Fan...

RSS 2.0