Mascara.

I 6 år så har jag bara använt mig av Dior mascaror. Men idag tog jag steget och köpte den här från L'oréal. Den va la okej men jag gillar fortfarande mina Dior mest.


Städa!

Goddag! Tror jag ska göra den här dagen till en städdag. Fruktansvärt tråkigt men bättre att få det gjort än att behöva städa i helgen. Har redan börjat lite men ska ta resten sen, först ska jag gå en liten tur och handla med lilla Jamies.
Hörs sen! Ha en fin dag!


7,4 kg kärlek

Idag är det så härligt väder ute! Jamie har vart hos läkaern idag och han sa  "Det er en fin og frisk gutt du har" så det va bra. Efeter det gick vi en sväng i det underbara höstvädret. Om en stund ska jag åka och hämta Lise så ska vi träna och sola.

Prinsen idag



7,4 kg
68 cm

Att vara Jamies mamma.

Då det inte är så kul att vara Jamies mamma är när lilla killen ligger på golvet, har spytt och kletar runt med det över sig och golvet. Uss! Men nu är han ny duschad, söt och luktar gott! I och för sig han är alltid söt och luktar för det mesta gott.

 

 


Pannkakor

Hallo! Fick en sovmorgon av mina killar som tog hand om varandra. Skönt! Nu står jag här i köket lyssnar på Oasis och gör pannkakor. Tror inte dem blir lika goda som min mammas för hon gör dom bästa, men hoppas dom blir okej i alla fall.
Idag ska vi till Jamies farfar och ge han en present för han fyllde år igår.
Jag har världens träningsvärk nu från gymmet igår. Ojojoj fy va jobbigt det va!
Nu ska jag äta. Hörs sen!

Nu är det fredagsmys!


Nu är det fredagsmys för mig och Jamies, så nu ska vi se på Idol eller iaf jag... Ha det myyys!

Hungrig Fjärrkontrolloman.

Mmmm, Gott!!



Väntar

Lilla Tinge blir snart 2 år så nu sitter jag och kollar på lite saker till henne. Hitta massa söta halsband, koppel och kläder på doggie.se men hon är så liten så det är inte så mycket som passar min lilla prinsessa.
Jamie hoppar omkring i sin gåstol och väntar på att hans pappa ska komma hem från jobbet så vi kan åka och handla.
Ikväll ska jag vara duktig och gå till gymmet. Zuuumbaaa!

Vi nu!

100922

 

Idag har jag på min min mammas gammla, gosiga tröja för jag har en mysdag. Ikväll ska jag bara se på tv, äta kladdkaka och ta hand om mina killar. Det blir tv4 hela kvällen, längtar tills Berg flyttar in det är så bra, eller det är hon som är så bra! Gillar verkligen henne!

Nu ska vi se om man kan få någon mat på det här stället.


Converse.


jamies första skor som han fått av sin morboror är så balla. Dom gillar vi!

100921

Prata med mamma på skype igår och hon prata om att kanske åka till Cypern eller Turkiet nästa vecka. Det lät inte fel, jag vill också åka någonstans nu. Jag behöver sol nu, nu, nu!
Man kan ju drömma...

Nu ska jag lägga Jamie, laga mat, städa lite och gå och träna.



Ha det så bra! Kram!

Gåstol

I lördags var vi och köpt en gåstol till lilla terroristen i familjen. Tror han är nöjd med köpet. Så nu väntar vi på nya attentat.
Det går dock inte så bra för han att gå framåt, men backa är han bra på! ♥


Mycket tråkigt inlägg.

Burr, va trött jag är. Ska träna sen men känns inte som att jag kommer att orka det. Men det ska jag! Stram opp heter det jag ska träna, ska bli kul att se vad det är. Ska sola idag också, det va ju 1 år sen jag sola solarium så inte konstigt att man ser ut som ett spöke. Nu ska jag vila lite innan jag ska gå. Ha en bra söndag!

Världens Bästa!


Fredag.

Har precis slängt ihop en kladdkaka som står i ugnen. Gjorde en ny idag så vi får se om den blir lika god som Mickas goda kladdkaka. Nu väntar vi på att Lise ska komma och hålla mig och Jamie sällskap. Wiiie!


Vi nu. ♥

Läppstift.

Här är mitt favo läppstift. Det heter CREME D´ NUDE och kommer från M.A.C. Riktigt bra färg!

 


Hösten är här!

Nu är det riktigt pissväder här, bara regnar och blåser. fyyy hatar det!
Något som hade vart riktigt mysigt hade vart om jag ägde ett badkar att krypa ner i när jag fryser i det äckliga vädret. Åååh jag vill ha ett! Ska absolut ha ett när jag köper hus sen, när det nu blir?... Men nu får jag nöja mig med att tända mina ljus. Det är mitt kos nu i höst. Och Jamies såklart! Han är ju världens gosigaste om han bara vill.
Men grattis till alla er som har ett badkar!
Nu ska jag kolla på halv åtta hos mig sen idol.

Ha det så mys ni kan! Kram!

Död ring.

Sprang in på Bik bok igår och köpte de här jeansshortsen. Köpte en ring också men den dog.



Matplats

Ska visa lite hur det ser ut hemma hos oss och här sitter vi och äter.  Bord, stolar och lampa från IKEA. Växter och krukor från Plantasjen (Plantagen på svenska). Stort fat som man typ inte ser är från Kosta boda.


 

 




Vi idag.

Här är jag och Jamies idag. Vi har lekt massa, men han vill leka med allt utan sina leksaker. Han älskar sladdar och fjärrkontroller (precis som sin morfar). Han måste smaka på allt som han kommer åt också, så han har ätit lite på en H&M katalog och slickar på stolsben. Goa grejer! Kan ju tro att han inte får någon mat av mig, men det får han faktiskt.
Idag måste jag och Tim sänka hans säng innan han försöker klättrar ur den, för just nu är han över allt. Hänger i våra lameller också så snart kanske han river hela stället. Han är tyvärr inte alltid en liten ängel. Men vem är väl det?

Gos.

Idag har lilla faliljen haft en gos dag, slappat, ätit gott och kollat på film. Nu ska vi försöka få lilla prinsen att nana.
Ha en gosig kväll!

Jamies spanar ut och håller koll på grannarna.


Söndag.

Hejsan. Vakna för inte så längesen. Va ute igår med Lise och hennes kompis Camilla. Det va kul att få gå ut och vi hade det riktigt trevligt. Härliga tjejer!
Idag som alla andra söndagar är det den mest döda dagen här i Norge för allt är stängt. Så tror det blir en go hemma dag med film och mys. Mmm-mmm. Skriver sen igen. ♥

Tröjan.

här är tröja jag köpte igår på H&M. Den e fin men fyyy va den sticks. Vet inte vad jag ska göra med den... Jeje.
Det va det hela.
Kram!

100910

Idag gick vi upp tidigt för att Jamie ska gå och lägga sig tidigare på kvällarna. Vill bara krypa ner i sängen igen. Jamie verkar pigg, han ålar omkring på golvet här.
Nu ska jag lyssna på rivstart och fixa lite här hemma.
Ha en fin dag! Kram!

Kväll.

Va ute och tog en kvällspromenad. Jag och Jamie skulle kolla på när hans pappa spela fotboll men vi tyckte inte det va så kul, så vi kolla bara en pytte stund. Istället gick vi till köpcentret här och köpte en tröja och choklad till mig. Mycket roligare! Kan visa den imorgon. Nu sitter min byxlösa pojkvän (Jamie har spytt ner hans bralls) och tjatar på mig om att jag ska åka och köpa choklad till han. Det tänker jag veeeerkligen inte göra... Jag är inte för snäll. Haha!
Imorgon blir det träning med Lise! Sen vet jag inte vad som händer och sker. Vi får se...
Yes! Nu tog han på sig ett par byxor och åker och köpte sin choklad själv!

Fillan.


Världens bästa Felicia!! ♥

Saknar Sverige.

Ååh jag saknar swe!!
Tänk när man blir sugen på godis, en riktigt stor godispåse med bara sånt man gillar, men så kan man inte köpa det för man bor i fel land! Men ändå så köper man en påse fast med sånt man egentligen inte vill ha. Så är det med massa saker. Jag älskar hushållsost men får köpa någon annan piss ost för jag gillar ingen som finns här. Det är hur mycket som helst som jag saknar. Längtar verkigen tills jag bor i swe och kan köpa det jag vill ha! Undra om jag kommer sakna något här i Norge? Tror inte det...

6 månader.

Idag är min lilla Jamie 6 månader! Fy va snabbt det går. Och idag har han börjat krypa. Mmm min duktiga lilla kille.♥



Fransk.

Det här använder jag när jag gör en fransk. Använder alltid ett lite ljusrosa lack över för då ser det mer naturligt ut. Drip dry är ett måste för mig som inte kan sitt och vänta en halv dag på att allt ska torka. På 5 minuter torkar Drip dry alla lager.

 

Åååh mina vackra korvar! Så blev det, man ser inte så bra men det blev ganska bra.


Hand i hand.

Så balla vigsel och förlovningsringar i vitguld med svarta diamanter. Hade inte blivit ledsen om jag råka få dem. Men jag skulle nog valt med vanliga diamanter, och en rosa liten rubin. Man ska ju ha dom hela livet, och jag tror inte att jag vill ha svarta diamanter hela livet.
Jag ville ha dem som är under men den i rödguld verkar inte finnas längre. Synd för mig...
Om Tim kan vinna på lotto så vet jag vad jag önskar mig i julklapp och födelsedagspresent iaf (de svarta).
Ringarna kommer från Hand, och finns i vissa Smycka butiker och på NK bland annat.
Nu ska jag nana! Godnatt!





Jag och Jamie idag.
Örhängena köpte jag på Bik Bok igår.

Stavanger

Hej! Igår va vi i Stavanger igen, vi var där med några kompisar. Jag och Tim skulle ha det där bordet från Ikea som va slut sist, men nu har vi det! Efter Ikea va vi på ett köpcenter, där vi sprang om kring innan det skulle stänga fast jag hitta typ inget.
En otroligt bra grej i Stavanger är familj-parkeringsplatserna som är stora och och ligger närmast ingången i stället för alla tomma handikappsparkeringar. Har inte sett det någon annanstans tidigare och här i Haugesund verkar det som att 1/3 är handikappade med tanke på alla deras parkeringsplatser.

Nu skruvar mr handyman Ikea och jag får la börja på middagen snart.
Hörs sen...

 


Lite till Jamie.

Det här köpte jag till lilla Jamie i onsdags. "Uggsen" kanske åker tillbaka för Tim tyckte att dom va så tjejiga och så tror han inte på att jag hitta dom på killavdelningen, men det gjorde jag faktiskt! Aja vi får se.... Jag tycker ju att dom va söta.

(Jag har inte skrivit innan för det har inte gått att publicera)

Grey sky.

Hejje! Här är jag och min prins. Nu ska vi gå till ett köpcenter som ligger precis här vi bor och se om det finns något till oss där innen. Jamie behöver en mössa så hoppas jag hittar det i alla fall. Om inte så får vi åka till ett annat ställe när prinsens pappa kommer hem med bilen...
Känns lite deppigt att det börjar bli höst. Usch, gillar det inte alls.


RSS 2.0