Gokart.

Kom precis hem från kvällens gokart. Jag körde såklart inte men kolla på när Micka, Marcus, Fillan och Tim körde.



Solisar Marc Jacobs . Linne Gina Tricot . Skärp Blanco
Shorts Levis . Skor Converse . Klocka Triwa


Just det! ska ju visa vad jag köpte här om dagen...



Skärpet som jag hade idag, från Blanco. Väska från Zara.

Nu ska vi spela spel! :)

Gårdagens.



Igår var vi på ett köpcenter. köpte 2 bra saker, som jag kan visa er sen.

Caribbean Blue





Låna Mikaelas caribbean blue nagellack från Isadora. Fast det är tydligen dazzling ocean. Har haft det på mina naglar i några dagar nu och det har hållt jättebra!

Bok nr 2.


Nu ska jag börja läsa nästa bok. Elsas värld. Ha en fin dag!


Vi har det bra!


Har vart lite halv dött här några dagar. Men nu lovar jag att jag att blogga mer!

 


OSLO 23 juli 2011

När vi kör över fjället så är det ingen mottagning på radion men när vi kom ner från fjället och satte på radion så fick vi ju höra vad som hade hänt i Oslo. Tog tid innan vi fatta... Men helt plötsligt säger han i radion att det har avlossats skott på Utøya och senare får vi höra att en man utklädd till polis sprang runt och sköt. Kändes som att det inte kunde vara på riktigt, det lät som en film. Jag visste ju att det var på riktigt och att det var något stort på gång. Jag sa till Tim att om några poliser står vid vägkanten så stannar vi inte för dom...
Efter någon timme så kör vi ur en tunnel och helt plötsligt står det mellan 6-8 poliser med atomatvapen på en ganska liten vägen och stoppar oss. Jag kan säga att jag var riktigt nervös när jag såg dom. På något sätt såg jag att dom var riktiga poliser. Vi stannar, en polis kollar igenom bilen och frågar vart vi ska, sen kör vi.

Jag tänkte på hur fruktansvärt det måste ha vart och se folk bli skjutna och måste gömma sig. Att dom ungdomarna hade det så fruktansvärt inte alls långt ifrån där vi var just i samma stund.

Vet inte vad jag ska skriva nu för inga ord räcker till för vad som har hänt...


Packar...

Packar, packar och packar... jag packar i och Jamie packar upp....
Snart ska jag gå och jobba sen är det semester!! UNDERBART!!


110720

Måsta börja packa idag och jag har typ 1000 saker att göra. Har skrivit listor med allt som ska med och som ska göras innan vi åker. Känns som att jag kommer glömma massa. Har ju ingen pojkvän med minne heller, han som jag har ca 0,02 i minne så detta blir jobbigt...

FYND!



Levi's shorts 199:-
Inte illa va!?

Tiger.


Se så söta väskor jag har beställt till Jamie. Han älskar ju Tiger!
Beställde dem frå Campadre. Kanon!

"Campadre erbjuder mode, heminredning, resor och andra livsstilsprodukter från eftertraktade varumärken upp till 70 procent under ordinarie butikspris. Varorna säljs genom tidsbegränsade kampanjer och endast till medlemmar. Medlemskapet är gratis, men antal medlemskap är begränsat."

Vill du bli medlem? Bli det HÄR! Dem skickar till både Sverige och Norge!

Gold

Jag är nog inte ensam om att ha den här concealern som en favorit. Köpte den för ett tag sen och då fanns den i gold edition. Fint!

Gult täcker rött
Rosa täcker blått
Beige blandar man ut med

Cover All Mix heter den och kostar ca 275 kr.

Blondie

Min blonda kille med bruna ögon. Finast!


Heja!

Blev ingen film. Nu straffar och nu hejar jag på glada Japan ist! Heja heja!

110717

Sitter i min ensamhet och äter glass. Jamie sover och Tim är och soelar poker. Vet inte vad jag ska göra helt nu... Fotbolls VM för damer är på tvn, inte kul att se på, inte spännande heller direkt. USA vinner...
Hopp... Vad gör ni ikväll?
Jeje, får la sätta på någon film eller något.
Hoppas ni har/får en trevlig kväll.

ALL★STAR


Lise har vart i US and A i några veckor och nu när hon kom hem så fick jag och Jamie svarta converse av henne! Så balla! Jamies är förstora men längtar tills vi kan ha likadana skor på oss! Ballt!
Jamie fick också en söt tröja från Disney Store.
Tack snälla Lise!

Slut.

Börja min dag med zumbatoning, hem duscha, gick och köpte lite hårsaker fast jag bara skulle köpa strumpor. Det blev inga strumpor, finns det något tråkigare man kan köpa? Öööh, jo bildelar är tråkigare... Sen gick jag och jobba. Nu är jag slut i min kropp. Har jobbat alla dagar den här veckan och ska jobba en lååång dag imorgon.

Fyndarn

-Zassa jag är också en fyndare!

Handla bara röda lappar igår. Riktigt bra!

2 linnen och ett armband  Från Gina.

Poncho (som man typ inte ser) och bikini från H&M. Det var Tim som absolut ville att jag skulle ha Banana bikini. Haha!


Crocs

 

Crocs är typ världens fulaste skor. Men hur megasöta är dom inte på Jamies mini fossingar och med tjocka goa ben till det!


Sommar!



Kläder Bik Bok . Armband och Bikini H&M

Idag är det sommar i Haugesund! Jag har legat ute och solat på balkongen men snart ska jag gå och jobba mot min vilja...

Lill Nath.



Snygg tjej i Spanien för några år sedan.

Tränat

Nu har jag vart och skakat min rumpa med tre anda tanter och en gubbe + en instruktör. Det brukar vara över 40 personer. Det var inga där, helt tomt! Hallå vart är alla?? Solar och badar i något varmt land kanske? Jaja. snart ska jag också få steka i solen. Om två veckor är vi i Spanien! Längtar! Yippee!!
Btw jag är helt död nu... eller inte helt... men halvt.

Dop

För ett år sedan döptes Jamie, Tänkte bara visa några bilder från den dagen...




Jamie med morbror och sina mostrar.





Kärleksmums



Idag har vi bakat. Mmm... så gott! I Kärleksmums!
Här har ni receptet om ni vill ha.

Nu ska jag måla naglarna och kolla på film.


B&W



Nya Jeans.





Fick nya jeans av Tim förra helgen. Så snäll är han. DIESEL.

Städa och sånt kul!

Jaaa! Nu är jag ledig några dagar!! Vad ska man hitta på? Städa, tvätta fönster eller kanske städa!?
Fönstrena är typ helt brun, har alltid igen lamellerna så jag slipper se det. Så vi ser inte ut här i vår lägenhet. Men nu måste jag göra något åt det.
Får sjunga som Pippi "Städa, städa varge fredag och så varge jul, det tycker jag är kul." Eller inte.
Får sätta på min 90's spelningslista istället. Den är grym!

Lite Smink


110707

Hallo! Nu har jag läst ut min bok och ska bara leka med Jamie tills jag ska gå till jobbet. Härligt väder men blåser lite mycket idag. Fast det stoppar inte Nath och Jamie för att vara ute och sola å bada!



Läser



Har suttit ute och läst nu när Jamie har sovit. Skönt. Elsas Mode, läs den!

Nu: Laga spagetti och köttfärssås!

Sooola!

Nu ska jag och Jamie vara ute jag ska sola Jamie ska bada och jag är LEDIG idag! Wiiiee! :D

M.A.C



Två bra saker att smeta in i huden innan du sminkar dig!

Studio Moisture Fix SPF 15 Andvänder är oljefri och återfuktande Jag andvänder den varge dag innan jag sminkar mig.
Prep+Prime Skin
lugnar huden, tar bort överflödig glans och jämnar ut rodnad. Gör det lättare att applicera foundation eller puder. Det är lite skimmer i den men det syns inte när man har sminkat sig.


Piss.

Jamie har hostat massa i natt, hossta så att han spydde och så att jag fick ont i hjärtat. Stackars lilla Smulle. Det har vart så här någon vecka nu. På dagarna är han helt frisk och bra men på nätterna är det jobbigt.
Så nu har vi vart hos läkaren, vi fick tid 10.30 och fick komma in 11.37. As kul att vänta när man har en vildig att hålla reda på så att han inte ska välta eller förstöra något. Aaah men i alla fall så fick vi komma in och hon bara undersöker han lite snabbt och säger att allt är bra med han. Men jag förklarar igen för henne att det är bara på nätterna som han är dålig och då tror hon kankse att det kan vara att han är alergisk mot något hemma hos oss. Så gick hon igenom massa saker som det kan vara, katt, hund, rök, dun, tvättmedel, om vi hade massa tyger i hans rum eller dunet i han täcke och kudde. Men shit! Den jävla tanten asså hur trögt får man va? Fatta! Det är baaaaara på natten han är dålig han måste ha någon hostmedecin eller något. Men han mår tydligen för bra för att få något. Aaah men ni fattar hur seg hon är. Hon fattar fortfarande inte, tror hon att jag kommer dit och hittar på att Jamie är sjuk för jag vill ha en flaska hostmedecin att ha i skåpet hemma om jag skulle bli sugen på det eller??? Men vi gick där ifrån utan att hon hjälpt oss ett dugg. Piss kärring. Nu ska jag byta läkare ska aldrig mer gå till henne, hon vet ju aldrig något eller gör aldrig någor. Dementa tanter ska inte jobba som läkare!
Aaah mer saker som är piss, allt är dåligt eller inte allt men mycket...

Piss!
Nu ska jag sova lite...

RSS 2.0