Aajaj!

Överlevde zumbalumban idag. Överlevde också en skallning min näsa fick av Tim för en stund sen, (som inte va med mening såklart) trodde några sekunder att näsan va av. Men det gick bra. Inge blod, näsan ser ut som den gjorde innan, bara ont i huvudet. 
Nu är det Solsidan som gäller. Haha! så bra!


Godmorgon.

Idag är staden tillbaka till sitt vanliga, regn, regn och regn. Fyyy! Nu kommer det säkert vara pissväder här tills maj. Jag går och lägger mig en stund till nu när Jamie sover. Hoppas jag drömmer att jag är på något varmt ställe.


Härligt

Idag är det underbart väder i regnstaden Haugesund.
Jag plus mina killar har vart ute en sväng, det var så här härligt...






Vi väntar på bissar...



Så nu är jag beredd om det skulle pluppa upp en liten tand.

Vovve

Tro det eller ej men jag överlevde faktiskt zumban. Det va inte så jobbigt som jag tänkte det skulle vara och kul va det också. Så på tisdag blir det zumba med Lise igen!
Nu vill jag ha min lilla Tinge här. Saknar henne sååå! Naaaw, min lilla skrutt. Saknar till och med hennes äckliga pussar.



Tråkfredag.

Hallo! Idag är en tråkfredag som det är ganska ofta för att Tim jobbar nästan hela dagen på fredagar.  
Har i alla fall pratat me Zassa på Skype då går tiden snabbt så nu är det inte så långt kvar tills Tim kommer hem.
Jamie är så go nu, sitter i sin babysitter med pyamas och är helt inne i reklamen som är på tvn samtidigt som han försöker suga på sina tår och fingrar. Lilla smuttibull.
I morgon händer det nog grejer för då ska jag börja träna! Det va längesen jag träna, ska gå ut hårt också börjar med ett zumba pass. får se hur det går... ajaj!
Ska få han lilla mannen att nana nu sen ska jag hänga tvätt och sånt kul.
Kram!

Kök.

Igår va tre av Tims kompisar här och hjälpte oss att sätta upp vårt badrumsskåp och fixa vårt kök. Så nu är det mycket finare här hemma.

Före



Efter

Idag har det inte hänt för mycket. Har vart ute och gått en liten sväng med mina killar. Sen gorde jag goda våfflor.
Nu ska jag faktiskt hoppa ner i sängen. Man blir faktiskt trött av att inte göra något.
Sov så sött!


Vi är Khakigröna.


Idag har jag och Jamie invigning på lite khakigröna kläder. Mitt linne från Gina som jag köpte här om dagen. Jamies kläder är från H&M.

Söta söta Jamie.

Brunt nagellack.



Duktig.

Idag har lilla Jamies vart så duktig, han har tagit två sprutor utan att han sa något! Tror inte han kännde så mycket. Det var bara jag som fick ont i hjärtat för att han skulle få ont. Men han bara spännde sig lite.
För en stund sen så la jag Jamie i sitt babygym, en liten, liten stund senare va han borta, så jag sa "vart är Jamies?" så titta det fran en glad liten baby bakom en byrå så söt va han. Titta!


Ikea.

Nu känns det som vi inte köpte något typ. Men det här sidobordet köpte vi, och vi ska ha ett likadant soffbord men det fanns ju inte som sagt.
Vi köpte ett badrumsskåp men det har vi inte satt upp än (hoppas det kommer upp idag). Och så köpte vi massa annat som typ ljus, handduka, badlakan, växter, lampor över vår säng och massa mer.


100823

Hej bloggen! Gick upp tidigt för att Jamie skulle till helsestasjonen (bvc) och få någon spruta. Men det va ingen annan i gruppen där när jag kom. Jag satte mig och vänta, efter 10 minuter så kom hon tanten och sa att det är imorgon. Åååh va trött man blir. Då har dom ändrat tiden när jag va i Sverige. Jeje får gå upp tidigt imorgon med.
På vägen hem från helsestasjonen gick jag in på Gina och H&M köpte ett linne, en scarf och några toffsar.

Jag och Jamie nu.
Bakom ligger min fina nya filt Ofelia jag köpte på Ikea. Älskar den!
Aaah! Jag ska ju visa lite vad jag köpte, orkade inte igår men det kommer snart.

100821

Jag har haft en fin dag med mina killar. Jamie har vart go och glad nästan hela dagen. Vi fick köpt en del på Ikea, Som vanligt så är det alltid något som är slut så vi fick inte vårt soffbord, men vi klarar oss nog med vårt fula ett tag till.
Nu ska ja och Tim kolla film. Visar imorgon lite av vad jag har köpt.


På färjan.

 

 


Nu åker vi.

Nu åker jag och min lilla fmilj till Stavanger för att gå på ikea. Wiieee! Kommer hem ikväll hörs då!
Puss & kram!

Jamies säng.

Innan jag åkte hem från swe köpte jag den här skylten. 69 kr på Ljuva hem.
Nu hängenr den ovanför Jamies säng.



Två andra bilder från Jamies säng.

Ninen som Jamie fått av mormor & morfar.


Sov så sött!

Om 5 timmar ska jag gå upp för att åka till Landvetter. 15.15 är vi hemma i Haugesund igen.
Måste nana nu!  Kram!

Den nya golfaren

Idag har min bror vart här hos mamma och pappa och hälsat på, så jag, Micka och Ante har vart med varandra hela dagen typ. Vi har vart och handlat, lagat mat (Mikaela gjorde typ allt tillsammans med mamma), ätit, och golfat! Blev så mycket golfprat efter att han vann en golfresa på en golftävling nu i helgen så att jag blev lite sugen på att testa. Det gick ganska bra tycker jag, bollarna flög iväg tillslut i alla fall. Eller vi spela la inte golf, vi slog några bollar så det fint heter. Man kanske ska börja, men då vill jag ha allt rosa!
Imorgon är det sista dagen här för den här gången... Kunde stanna några dagar till men flygresan är ju bokad. Så är det. Får se vad jag hittar på imorgon, ska nog ta en sväng på stan med Carro.
Sov så gott!


Andreas & Jamie tidigare ikväll.


100816

Heje! Idag har jag vart med min kära Carro som precis åkte hem. Vi har kollat på film, gosat med Jamie och snackat massa skit. Hon är så skön! Henne saknar jag alltid massa när jag är hemma i Norge. Måste träffa henne innan jag åker hem igen.
Åker ju hem redan på torsdag. Tiden går snabbt när man har roligt, men det är alltid lite skönt att komma hem till min Lovie som väntar på oss där hemma. Nu ska jag nog kolla en till film med Micka.
Ha det så bra! Kram!


Jag och Carro -08


Smottis

Nu har jag precis tagit bort mitt smink och borstat tänderna och väntar på att Tim ska komma in på Skype så att vi kan prata lite. Min lilla Smottis vaknar helatiden nu, vet inte vad det är med han, han vill nog bara smotta (smutta) lite. Han äter på mig som om jag skulle vara något dyrt vin som han smuttar på. Det går inte undan när han hänger i mjölkbaren. Seegt...
Nu kom han in! Nu ska vi prata lite sen ska jag nana!


Smottis!


100811

Idag har jag vart i stan med mina systrar och Jamie. Det är så sjukt jobbigt att gå i stan med den grinfisen. Han gillar inte att gå i butiker han vill bara att vi går på kullersten så att vagnen skakar och hoppar. Så jag fick inte köpt något, ska göra ett nytt försök imorgon, men med bara Mikaela.
JO! Jag köpte ju lite kläder till Jamie, men det räknas inte, jag vill ju ha kläder. Tog ju typ inte med mig några kläder hit till swe för min väska är alltid så tung. Jag bara släpar på massa fram och tillbaka. Och om det skulle bli kris kan jag ju faktiskt ha Mickas kläder. Så imorgon blir det till att köpa kläder. Hoppas jag...
Ikväll va jag med min vän Johan det va trevligt tills jag fick ett samtal av Filly om att Jamies mat måste åka hem.
Nu sover lilla killen så gott i sängen, och jag ska snart hoppa ner hos han. Det är så gott att dela säng med han men det gör vi bara när vi är här i swe.
Nu ska jag sova.
Godnatt!

♥ JAMIE ♥

Här är mitt finaste halsband som jag köpte på Smycka sist jag va i swe. Mmm-mm så fint!


5 månader

Iadg är min lilla prins 5 månader. 5 månader! Sjukt va tiden har gått snabbt. Han har blivit så stor. Han va så liten, så liten när han kom, vägde inte ens 2½ kg. Nu är ju inte direkt stor men han är mycket större, gör massa ljud och han börjar säkert att krypa vilken dag som helst tror jag. Det är konstigt att tänka på att han aldrig kommer vara så liten som han har vart idag. Jag vill nästan att han alltid ska vara så liten som han är samtidigt som jag vill se han växa och bli stor. Det gäller verkligen att ta vara på tiden.


Jamie 4 dagar


Jamie idag
Min fina lilla prins! ♥

100805

Förut när jag va inne på toan och fixa mig lite så la jag Jamie i sitt babygym, när jag kom ut så låg han långt ifrån det, mitt på golvet. Huummm, kryper min lilla prins i smyg när inte mamma kollar? På något sätt kom han dit iaf. Min lilla smoottis!
Nu snart, snart ska jag hem till en på mitt jobb. Kanske att Jamie åker med annars får han vara hemma med sin pappa. Så kan dom göra sig av med energi tillsammas tills jag komemr hem, för energi har mina killar mycket av!
Nu ska jag åka! Ha det så bra!


Resa Till SWE.

Om några dagar ska jag och Jamie åka hem till SWE igen, eller hem å hem, vi bor la här, men Göteborg kommer alltid vara hem för mig.
Han är snart 5 månader och har redan rest till Göteborg 3 gånger. Hoppas verkligen att han gillar att flyga den här gången också annars blir det jobbigt, fast jag tror det ska gå bra för han är så snäll! Det ska bli skönt att få komma hem till mamma och pappa så dom kan passa Jamie lite. Och jag tror Jamie längtar efter mormor och morfar massa.
Just nu gör vi inte så mycket, tänkte att städa lite innan pappis kommer hem. Sen ska vi fixa till lite på Jamies rum.

Här är 2 bilder från igår.


RSS 2.0