Barrabambambambaaaa!



Jag och min syster har startat en liten hobbyverksamhet. Smickas Handtillverkade Smycken heter den, där vi gör smycken (Som ni antagligen fatta). Kika gärna in! HÄR hitta ni den!


Nattord.

Hejsan godingar!
Jag har fortfarante ont i mitt bröst. Ligger bara och vilar på dagarna typ. Idag har jag sovit, kollat på Parenthood, skrivit julkort och fixaat med nya bloggen. Jag och min kära syster ska nog "lansera" den imorgon, eller idag, eller vad det blir. Spännande va?! Om det blir som planerat så länkar jag till den.
Just nu tänker på Frida som sitter i kön utanför Scandinavium för att köpa biljetter till Bruce till mig och henne! Så snäll är hon! Men shit vad jag längtar efter sommar, sol, och att få gå på Bruce nu! Men den tiden kommer...
Tror jag ska hoppa ner i sängen nu. Natti natti!



Bild från i somras.

Julklappstips!



Älskar din mamma, syster, eller flickvän sin iPhone? Här kommer den bästa julklappen till dem! Riktigt snygga iPhone wallets från Michael Kors.
Va inne på apples hemsida och fick syn på dessa! Jag önskar mig! Fast jga vet inte helt vilken jag helst vill ha...
Hade tänkt att jag skulle ha en vikuppare, asså en sån som man viker upp, nerifrån och upp. fattar ni? Den understa är ju typ så fast åt sidan, men jag vet inte om den kanske blir jobbig att hålla? Ellen ska man ha en iPhone wallet med en rosa Bumper runt iPhonen? Huum...
Hur som helst sjukt snygga!!

Helgen.

Igår efter jobbet var det julbord och det var jäkla kul! Haha! Så kul att se alla utan fula uniformer. Vi var på en resturang och eftersom jag inte äter torkat lamm (som dom äter här på jul) så fick jag så sjukt god mat. Jag ville bara äta upp allt, fast det gick inte. Det gick inte för att jag har så ont i mitt bröst. Det gör ont helatiden när jag andas. Har haft ont sen i torsdags så idag har jag vart hos läkaren och jag blev sjukskriven i några dagar. Ska bara vila och käka tabletter tills jag blir bra. Hoppas det går snabbt.

Och jag hoppas alla har det mysigt i stormen Berit. KRAM!

Woohoo

Har jobbat 9 timmar sen vart på julbord med mina maxi kompisar! :D Woop woop!
Nu: Nana!
Godnatt!

Selma



Här är lilla nykomlingen som familjen hemma har fått.
Hon heter Selma (som jag kom på). Ser fram emot att få gosa med henne.

Sjuk.



Heeej!

Jamie och hans djur.

 

Så här ser det ut på kvällarna när Jamie dricker sin välling. Hans djur ska vara med. Han ska sova med alla djur i sängen. Och när han vaknar på morgonen så ska alla djuren såklart med upp. Djuren består av Tiger, Vovven, Ninen sist och viktigast Missen. Sen kan det även tillkomma några andra då och då. Men den där missen kan Jamie inte leva utan, den ska verkligen med överallt.

Jmaie är sjuk och inatt spydde Jamie på alla sina djur och efter som han inte kan vara utan dem så fick vi bara tvätta dem lite snabbt för hand den centrifugera dem, så han fick sova med dem lite blöta.

Imorse så slängde jag in dem i tvätt maskinen. Och så blir det som alltid när jag tvättar djuren. Jamie blir heeeelt tokig. Jag stängde dörren till tvättstugan och försökte få han att leka lite med sina bilar, men han stog och hysterisk grät och slog på dörren, jag öppna dörren och han grär och sa hejdå till dem. Stackan! Han tror typ att dom aldrig ska komma ut ur tvättmaskinen eller något. Efter en stund gick han in på toan och hämtade sin pall. Han satte sig på den precis framför tvättmaskinen och grät och grät. Jag satt brevid han och sa att det är snart klart, snart kommer dom ut! Han grät helatiden till tvättmaskinen var klar. Jamie gnäller eller gråter nästan aldrig. Han bara älskar sina djur helt sjukt mycket.

 


3 år!

Idag har vi vart ihop i 3 år! Och vad ska jag säga mer än I ♥ U AAF!

 


Grattis!!♥



Grattis världens bästa syster/moster!!
Vi älskar dig!

Ny Blogg.

Har gjort en blogg hela dagen idag. Ska länka till den när den är helt klar. Eller den är klar men det är inga inlägg på den än.
Har precis käkat middag och snart ska vi kolla på Bilar 2. En riktig slappsöndag, bara soffsittande.

Här kommer en liten smyg titt på nya bloggen:


Några vet nog vad det är! :) Ni får vara tysta!
Fast det kanske inte är så svårt att gissa i oförsig...

111118

En jobbig dag på jobbet idag kan man säga så jag är trötisch. Nu ligget jag och Tim i varsin soffa och kollar på Harry Potter som går på norska 3an. Tror vi ska kolla på någon annan film istället. Vi är inte riktigt några fan av Harry Potter.

Jobb.

Nu ska jag gå och jobba. Slutar 20.30. Hörs då!
Ha en fin dag. Kram!

VS



Behöver jag säga att det är kärlek mellan mig och dessa skor? Dem är ifrån Henry Kole och kostar 1790 kroner.





Men idag såg jag dessa från Nelly som kostar 599 kroner.
Skiljer lite i pris här. Dem från Henry Kole är helt klart snyggat. Humm, njaa, nee, det blir nog inga... eller?

Norge från bilrutan.

Första bilden är från förra sommaren dem andra två från förra veckan.


111116

Tim har fått jobb i swe så där kom steget jag skrev om.
Lillen har hoppat ner i sängen, dagis imorgon. Jag och Tim kollar på tv som jag har gjort länge nu. Har legat på soffan hela dagen typ. Vad är det med mitt huvud?
Nu snart kommer Berg flyttar in! Hon är så grym!

Amaryllis





Se så fina blommor Tim köpte igår! Tog ett svart sidenband runt dem och gjorde en rosett.
Fint tycker jag!

JAAAAAAAAAAA!

Är glad!

111115

Hejsan! Nu är vi hemma (i Norge) igen efter en härlig liten tur. Längtar hem mer och mer! Men nu känns det som att det kan komma ett steg framåt snart. Hoppas,hoppas!
För tillfället så mår jag inte så bra. Det är något kaoz med mitt huvud, har ont helatiden.
Har haft visning på lägenheten idag.
Det var det hela för idag.
Skriver mer imorgon.
LOVE.


Godnatt!

Packat och klart! Drar till Sveadala tidigt imorgon. Så nu säger jag godnatt! Kramar!

Jag tror mitt hjärta blöder.


Så mycket bättre

Det känns jättekonstigt att vara helt själv hemma. Jag har typ inte gjort något och det är inget jag behöver göra heller. Har vart och köpt lite clementiner så nu blir det clementiner, pepparkaka, vatten och så mycket bättre.
Ställer klockan på 06.00 för imorgon är det inventering på jobbet. Kuuulisch!


Bara jag.

Nu är jag helt ensam. Filly, mamma och Jamie åkte precis. Kommer sakna han massor! Har aldrig vart ifrån han mer än ett dygn. Nu får jag inte träffa han för än på tisdag. Och snart är lilla familjen i tre olika länder.
Vet inte alls vad jag ska göra idag är verkligen helt ensam. Inget jobb eller något. Känns helt knäppt! Man kanske ska träna lite nu när man har tid.

Cupcakes #2




Felicia bakade cupcakes igår och jag fick dekorera två och så här söta blev dom.
Vanliga vanilj cupcakes med vitchoklad i. Den rosa frostingen smakar vanilj och den vita gräddkola.

Lägenheten.













111102

Nu har det vart en fotograf och tagit lite bilder av vår lägenhet här. Mamma har vart supersnäll och städat hela vår lägenhet i 2 dagar nu!
Vet inte helt hur jag ska göra i helgen, om jag ska dra med mamma och Fillan till swe, eller om jag ska skicka med Jamie till swe utan mig så är jag hemma och jobbar så åker jag och Tim till  swe på tisdag när han har kommit hem från England. Jupp Har en del att tänka igenom här känner jag.
Nu ska vi åka och handla lite mat.

RSS 2.0