Sjung om studentens...

Grattis till min fina syster som tog studenten i torsdags.
I ♥ U





Quite Cute

Nytt fint från MACs Quite Cute-kollektion.


110530

Nu är vi i Norge igen... Tog sin tid att resa hem igår, men det gick ändå bra för vi har världens snällaste kille som var helt tyst och kollade på Nalle Puh hela vägen, han sov en del också. Han är bara bäst!
Nu tvättar jag och packar upp lite kläder, sen blir det jobb, jobb, jobb...

Jamie på väg till Sverige!


Njuter.

Vi har det bra i swe och jag njuter av allt! Skriver mer när jag kommer hem, eller tidigare... vem vet...

Packar.

Har vart och lämnat Jamie på dagis, och nu ska jag packa för hela familjen, sen när Tim kommer hem från jobbet så drar vi till swe!! Får se när vi kommer fram... känner att det kan bli en lång natt.
Men nu har jag 100 saker att göra, så ni får ha det så bra så skriver jag snart igen! :)


Smullis!

110518

Vaknade klockan 6 på morgonen igår och va mega pigg. Så jag gick upp och duscha och fixa mig lite, sen vakna Tim tidigt också. Så vi gjorde pannkakor och kolla på ett avsnitt av Desperate Housewives innan Jamie vakna. Det va mysigt! Sen Bled det inte så mycket firande av dagen som tur va. Åkte bara hos Tims mormor & morfar  och åt sen en snabb sväng till byn för att kolla på ett tåg.
Sen åkte vi hem och hade mys kväll me pizza och godis.
Och nu är det inte långt kvart tills vi ska åka hem! Wiiie! Bara jobba 2 kvällar till. Längtar efter alla så mycket redan!


Världens sötaste skrutt!

Syttende mai

Man kanske ska lägga sig snart för imorgon är det "Syttende mai" en gaaanska så meningslös dag... Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Jag vet inte vad Jamie ska ha på sig. Alla norskisar har ju på sig tråkiga, jobbiga ibland fula bunader som vi inte har i sverige.
På morgonen ska vi åka till byn och kolla på ett barntåg, om det inte regnar. Efter det ska vi hem till Tims mormor och morfar och äta kjøttkaker som jag inte gillar. Sen ska man kanske åka tillbaka till byn och kolla på några fler tåg och trängas men flera tusen bunadsfolk som kollar konstigt på en bara för att man inte har bunad på sig. Men det värsta är att alla går runt och sänger "Gratulerar med dagen" till mig. Ska nog ta på mig blå-gula kläder och skriva SVENSK i pannan.
Det enda som är bra är att man är ledig...
Sorry alla 17e mai lovers. Alla tycker inte samma.
Natti.

Ny Bikini

Köpt en till ny bikini på H&M, 49 kronor per del!


Bal.

Så här fina var Micka & Marcus på Mikaelas bal.



Eurovision

Igår efter jobbet tog jag bara en snabb sväng hem och sen direkt till Birgitte. Hon fylldeår och hade en liten fest hemma med massa trevliga tjejer! Några av oss tog en liten runda i byn. Idag har jag också jobbat, så jag är typ halvdö nu när jag har jobbat 13 dagar med bara 1 dag ledigt. Men imorgon är jag leeediiiig! Wooow!
Just nu sitter jag och kollar på Eurovision i min ensamhet. Har såklart röstat på Eric! Men om inte Eric vinner hoppas jag Blue vinner... Men som sagt heejjaa Saade!


Igår.

Klänning H&M . Jacka H&M

(gamla)

 

 


110512

Kom precis hem från jobbet nu. Är helt slut i hela kroppen, så nu ska jag bara ligga på soffan och kolla på mitt favorit program Torsdag kveld fra Nydalen! Wiiee! Det är veckans höjdpungt, efter det blir det norska paradise hotel.

Ska tänka på min fina syster som är på bal nu. Fusk! Jag vill meee! Nä men kul för henne...
Ha en fin kväll!

Ros



Tröja Bik Bok . Jeans Miss Sixty . Klocka Gant
Armband Good Charma. Skor Converse




Läppstift MAC Saint Germain



igen...

Nu är lilla bullen sjuk igen. Feber. hoppas han blir bra snart.
Nu ska jag gå och jobba igen...

Rosa!

Så här snygga skor köpte jag när jag va i swe...



Fillan har har rosa Converse och jag ville låna dom helatiden. Men dom är ju ganska så försmå så jag fick köpa mig likadana.

Natti

Nu har jag lagt min lilla sjukling. Har vart dålig nu hela kvällen. Stackars lilla fisen.
Han vaknar och spyr. Han har sovit lite på mig en stund, men nu ligger han i sin säng. och jag ska lägga mig i min säng nu med! Hoppas man får sova hela natten. Nattinatti...



Jobb, jobb, jobb.

Nu ska jag gå och jobba, inventering på Maxi...
Hoppas ni får en härlig dag, i alla fall.
Kram!

110506

Nu ska jag lämna min lilla prins på dagis. Stackarn blir så ledsen när jag går ifrån han. :( Sen blir det jobb för mig som vanligt. Kommer va helt dö efter den här veckan + 2 dagar. När vi vaknade imorse sa Tim "Jaaa det är fredag idag" och jag tänkte neeej inte fredag. men det är bara att få det gjort! :) Jag längtar tills onsdag!
po´+¨´+åååå´
Aaa där hälsade Jamie också!
Ha en fin fredag!

Amour



Måste visa er mina fina armband jag fick av Tim på alla hjärtans dag. Setet Heter Amour.
Seten nedanför har jag haft i några år (som man kanske ser) och de Heter Royal & Protection. Alla tre kommer från Good Charma.






I Love!

Burberry


Här är min absoluta favorit parfym Som jag fick av mina söta systar i födelsedagspresent i julas. Burberry Brit Sheer. Jag har också Burberry London men Brit är my nr one! Doftar såå gott!

Loviie!


Fin!

110503

Hörde att det snöa i Göteborg idag! Sjukt! när jag va där så va det ju sol helatiden. Och jag skrattade åt Tim som hade vart och åkt skidor förra måndagen när jag låg ute och sola. Jeje. Hoppas ni får fint väder snart igen era stackare! Vi har helt okej väder idag blåser inte allt för mycket och sol. Nu ska vi gå till dagis!
Ha deeee!

110502

Hejje! Har sovit länge idag, som kan behövas för framför mig har jag 9 arbetsdagar på raken. Här ska det jobbas!!
Hoppas ni har haft en härlig helg! Det har jag verkligen haft! Härligt väder med massa sol och glass!
Nu Sover Jamie en liten stund. Jag tänkte läsa lite i min bok som jag fastnat i. Sen blir det jobb!



Bikini!

Införskaffat 2 nya kikkibinisar. Fina!

H&M.

Natt.

Här kommer lite mitt i natten bloggning...
Bloggar ju inte så ofta nu. Så hag har hunnit med en sväng till SWE och kommit tillbaka till Norge. Det va så skönt att få komma hem till SWE igen, har ju inte vart hemma något sen julas så det va kul!

Har la inte fö mycket att skriva egentligen... Idag har det vart en underbart varm och härlig dag för att vara kalla Norge! Öööh, här kommer bilder från idag...






Nu ska jag faktiskt nana lite! Puss!

RSS 2.0